Γεννήθηκα στην Αθήνα. Πήρα το δίπλωμά μου από το "Αττικό Ωδείο" (τάξη Παντελή Δεσποτίδη), με βαθμό «Άριστα Παμψηφεί και Διάκριση» το 1999.

Είμαι Δήμητρα Ντάσημόνιμο μέλος της Εθνικής Συμφωνικής Ορχήστρας της ΕΡΤ. Υπήρξα μέλος της Ορχήστρας Σύγχρονης Μουσικής της ΕΡΤ. Επί σειρά ετών συνεργάστηκα με την ΕΛΣ στην παιδική σκηνή και την οπερέτα. Συμμετείχα στη γυναικεία ορχήστρα «Feminarte» και της «Orchestra mobile». Ως μέλος του κουαρτέτου ”Sol” έλαβα μέρος σε πλήθος εκδηλώσεων της Προεδρίας της Δημοκρατίας (Γιορτή της Δημοκρατίας, υποδοχή ξένων ηγετών, εκδήλωση προς τιμήν του Πάπα της Ρώμης, συναυλία στο Βασιλικό Ανάκτορο της Μαδρίτης, συναυλία στο Προεδρικό Μέγαρο του Ισραήλ κ.α.), στα εκπαιδευτικά προγράμματα της ΕΡΤ και σε ηχογραφήσεις γνωστών ονομάτων της σύγχρονης κλασσικής και έντεχνης μουσικής. Διδάσκω βιολί και Μουσική Δωματίου από το 1999.

Είμαι απόφοιτος του Τμήματος Πληροφορικής του Ε.Κ.Π.Α. και μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών Ε.Κ.Π.Α. στην κατεύθυνση "Μουσική Τεχνολογία''.

 

 

H Δήμητρα Ντάση διδάσκει βιολί και μουσική δωματίου.