Με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες απ' όλο τον κόσμο, το Ωδείο Ριζοπούλου μπαίνει στην 4η δεκαετία ζωής του! 
Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί η Γιορτή των Χριστουγέννων 2017, στο Αμφιθέατρο του Μουσείου Μπενάκη. Θέμα της φετινής γιορτής είναι η διαχρονική οικουμενικότητα των Χριστουγέννων. Πώς διακηρύσσεται το χαρμόσυνο μήνυμα στις διάφορες εποχές και περιοχές του κόσμου; Ποιά ιστορία κρύβεται πίσω από τις μελωδίες που έχουμε συνηθίσει να ακούμε;
 

 

Η δασκάλα μας Βαρβάρα Τσότρα, μας παρακινεί να πάμε όλοι παρέα σε μια υπέροχη συναυλία. Θα ακούσουμε σονάτες για βιολοντσέλο και μπάσο κοντίνουο από την μπαρόκ Ιταλία. Αν και η συναυλία αυτή δεν προτείνεται για παιδιά, τα παιδιά από 10 ετών και άνω που επιθυμούν, μπορούν να την παρακολουθήσουν.

 

Σόλο πιάνα ♦ Σύνολα με συνοδεία πιάνου ♦ Καθόλου πιάνα!
 
Στον κήπο του Ωδείου Ριζοπούλου
Κ. Ωραιοπούλου 29, Ν. Ηράκλειο (πλησίον ηλεκτρικού σταθμού)
Σάββατο 24 Ιουνίου 2017 | Ώρα έναρξης: 8:30 μ.μ.
Είσοδος Ελεύθερη   

Εννέα ημέρες αφιερωμένες στην ζωή και το έργο του Μίκη Θεοδωράκη από το Δήμο Ηρακλείου ΑττικήςΟι εκδηλώσεις διαρκούν από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου, είναι πολυμεταβλητές και πολυπρόσωπες και περιλαμβάνουν σημαντικά ονόματα της πολιτισμικής μας σκηνής σε συναυλιακά, θεατρικά, χορευτικά κ.ά. δρώμενα.

Την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2017, δύο πολύ σημαντικοί καλλιτέχνες-δάσκαλοι από το Ωδείο Ριζοπούλου θα βρεθούν στην Κεντρική Σκηνή των εκδηλώσεων.

 

Ο κήπος μας γέμισε και φέτος τριαντάφυλλα και ετοιμάζεται να μας υποδεχθεί. Εμείς με τη σειρά μας θα σας παρουσιάσουμε τις μελωδίες που ετοιμάσαμε, και σας προσκαλούμε στην ετήσια μαθητική συναυλία σε δυο γιορτινές μουσικές μέρες!
 
Σάββατο 6 και Κυριακή 7 Μαΐου 2017, στον ανοιξιάτικο κήπο του Ωδείου μας.  

Είσοδος ελεύθερη