Γεννήθηκα στην Αθήνα. Τελείωσα το Κρατικό Δίπλωμα στα Κρουστά, υπό την διδασκαλία του Δ. Παπαδημητρίου. Σπούδασα στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο, στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών με ειδίκευση στα Κλασσικά κρουστά ορχήστρας. Υπήρξα βασικό μέλος του συνόλου κρουστών του Ιονίου Πανεπιστημίου υπό την διδασκαλία και την επίβλεψη του Δ. Δεσύλλα. Συνέχισα μεταπτυχιακές σπουδές στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών στο Τμήμα Μουσικών Σπουδών με θέμα «Μουσική, κουλτούρα και Επικοινωνία - Ανθρωπολογικές προσεγγίσεις της μουσικής».

Έχω διατελέσει καθηγητής κλασικών και σύγχρονων κρουστών στα Μουσικά Γυμνάσια - Λύκεια της Παλλήνης και του Ιλίου. Συμμετείχα στην συμφωνική ορχήστρα του Δήμου Λαμιέων και Λάρισας ενώ είχα ενεργό συμμετοχή στη συμφωνική ορχήστρα του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Ιονίου Πανεπιστημίου. Είμαι βασικό μέλος των κρουστών στο γαλλικό σχήμα Μπαρόκ μουσικής Almazis, υπό την διεύθυνση του Ι. Παππά.

Με όλες τις παραπάνω ορχήστρες και μουσικά σύνολα έχω πραγματοποιήσει συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Ιόνιο Ακαδημία, το Διεθνές Φεστιβάλ Βόλου, την Πάτρα κ.ά. Τα τελευταία πέντε χρόνια είμαι ο κορυφαίος στα τύμπανα της Αθηναϊκής Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Α.Σ.Ο.Ν. Έχω στο ενεργητικό μου σειρά συνθέσεων για θεατρική και κινηματογραφική μουσική, ενώ επίσης συνέθεσα την πρωτότυπη μουσική στο έργο που σκηνοθέτησε και πρωταγωνίστησε ο Στ. Μάινας, ο «Κος Επισκοπάκης».

  

Ο κος Πάνος διδάσκει κλασικά κρουστά και ντραμς