Εκεί που η μουσική και ο χορός συναντιούνται και επιτρέπουν σε κάθε σώμα να εκφραστεί. Ελάτε να παίξουμε μουσική με το σώμα μας και να την απλώσουμε στο χώρο. 
Ένα ομαδικό μάθημα με στόχο την ολόπλευρη ανάπτυξη της μουσικότητας, ως μέσον έκφρασης και επικοινωνίας.

 
Μία συνάντηση την εβδομάδα με υπεύθυνη την Ολυμπία Αγαλιανού.
Το τμήμα είναι ανενεργό.

Το Ωδείο μας

Ένα Ωδείο, όπου σε κάθε παιδί επιτρέπεται να μάθει μουσική, ακόμα κι αν δεν έχει τον στόχο να γίνει επαγγελματίας μουσικός. Όραμά του είναι οι μαθητές-μουσικοί να μοιράζονται έναν κοινό στόχο, να συναντιούνται, να μιλούν, να συνδέονται φιλικά, να πειραματίζονται δημιουργικά. Η μουσική διδάσκεται ως εμπειρία ζωής, άρρηκτα δεμένη με την καθημερινότητα, ως εργαλείο έκφρασης, σχέσης, κοινωνικής δράσης και προσφοράς μέσα σε ένα κλίμα με έμφαση στις ανθρώπινες σχέσεις και οδηγό τη συνεργασία ανάμεσα σε μαθητές, γονείς και δασκάλους. Δάσκαλοι στο Ωδείο είναι άνθρωποι με προσωπική δέσμευση απέναντι στη μουσική εκπαίδευση, οι οποίοι έχουν ολοκληρωμένες σπουδές μουσικής, ειδίκευση στο αντικείμενό τους και αγάπη για τη διδασκαλία της μουσικής. 

Στεγάζεται στην οδό Κ. Ωραιοπούλου 29, στο Ηράκλειο Αττικής, σε ιδιόκτητο διώροφο κτίριο.

Είναι αναγνωρισμένο από το Κράτος και παρέχει στους αποφοίτους του αναγνωρισμένα πτυχία και διπλώματα. (Ιδρ. Απόφ. 33147/1298/31-7-1992 Φ.Ε.Κ. 537/Β/26-8-1992 Δήμος Ν. Ηρακλείου: 556/13-2-2017 ΦΕΚ 639/Β/1-3-2017)